Aroma SA

În arhiva statală, conform documentelor, a fost atestată întemeierea de către firma “Tоргово - промышленное товарищество "Н. Л. Шустов с Сыновьями” în 1898 a fabricii de producere a coniacurilor din or. Chişinău.mai mult

Degustare

Degustare

Vă invităm la S.A. ”AROMA”!

S.A. ”AROMA” organizează vizite la întreprindere și degustări ghidate la toată gama produsel or sale. Dacă sunteți interesați de arta producerii Divinului și doriți să degustați produse excepționale, fabricate cu dăruire de specialiștii noștri, Vă așteptăm cu drag la S.A. ”Aroma”, pe adresa: mun. Chișinău, str. Bucuriei, 20.

În cadrul Complexului de degustare se organizează 2 pachete de degustare – degustarea standart şi degustarea premium. Degustarea cu vizitarea încăperilor de producere a divinului se efectuiază la sediul S.A. „Aroma” din str. Bucuriei, 20, mun. Chişinău.

Degustarea standart pentru o singură persoană include următoarele produse:
divin Aroma (6 ani);
divin Moldova (7 ani);
divin Chişinău (10 ani);
divin Basarabia (15 ani);
băutură din cidru de mere Consul (17 ani).

La degustare fiecărei persoane se oferă gustări reci alcătuite din caşcaval, nucuşoare, fructe uscate şi ciocolate.
Costul unei degustaţii econom (25 ml de produse oferite spre degustare) constituie 340 lei. În cazul deservirii clientului cu 50 ml de produse oferite spre degustare, preţul constituie 410 lei.

Degustarea premium pentru o singură persoană include următoarele produse:
divin Basarabia (15 ani);
divin Aroma (20 ani);
divin Dacia (25 ani);
divin Aroma (30 ani).

La degustare fiecărei persoane se oferă gustări reci alcătuite din caşcaval, nucuşoare, fructe uscate şi ciocolate.
Costul unei degustaţii premium (25 ml de produse oferite spre degustare) constituie 530 lei. În cazul deservirii clientului cu 50 ml de produse oferite spre degustare, preţul constituie 680 lei.

În calculul costului degustaţiilor (standart, premium) sînt incluse taxa pentru acciz şi TVA.